August 2, 2012

samsung s3 dari celcom? hoii gila ke ape ohsemmm kot...

sebagai penggemar gadget una akui yang sekarang ini smartphone sudah tumbuh dengan riangnya umpama lollipop di musim bunga



tak ada kena mengena? eh pedulilah ini entry saya.



alkisahnya sejak munculnya pelbagai semak phone ni, maka bergusti la para-para pembeli, sesungguhnya ramai betul yang minat smartphone ini ye?




mestilah siapa pula mahu ketinggalan dalam era masa kini yang serba canggih ni kiah? siapa???



pokoknya kita mesti bijak memilih smart phone mengikut keperluan kita.
eh lupa , mengikut tebal poket jugak.




Memperkenalkan!!!!



design for human. inspired by nature.

samsung s3!!!!





siapa tak nak application dia yang sungguh ohseeemm tu?



semua pun tahu samsung sekarang sangat style tahap cipan
sungguh pandai menggoda u ollz
haha una sila behave!



siapa-siapa guna samsung pun tahu yang samsung sekarang tampil dengan pin lock screen yang perlu diingat. bukan no tapi jeng jeng jeng!!!





amacam tergoda tak leman?





ada game serba comel contohnya



1)cut the rope
2)temple run
dannnnn banyak lagi.....


yang paling menambat hati kini pengguna samsung boleh mendapat kesaksamaan citarasa seperti pengguna i phone
dengan adanya application gambar yang ohseemmmm  seperti instagram

air liur menitis?
dah tak sabar nak beli?
eh nanti dulu...

selain instagram ade satu application gambar yang boleh buat kulit kita licin dan putih umpama snow white , kemudian boleh upload terus ke facebook tanpa bangkahan sesiapa lagi.

tak payah photoshop, tak payah nak photoscape

cuma ikut step ni

1) ready muka kiut sehabis boleh
2) tekan snap 980000 juta kali
3) upload ikut suka hatimu.


hehe jangan risau pasal kejelasannya
kamera pun 8.0 mp
ada kamera depan belakang lagi, ape lagi kau hendak?

harganya ?
ekhemm rm2200
tapi sudah ada yang murah sikit rasanya
kena pandai cari
jangan silap pilih yang AP set tau
nanti tak ade warranty sendiri rugi ehhhh

samsung galaxy s3 dari celcom memang ohsem sebab..
 
menyediakan plan yang memudahkan pengguna.
 
Samsung Galaxy S III
RRP: RM2,199
Celcom Exec 50 + Mobile Internet BasicCelcom Exec 50 + Mobile Internet Advance Celcom Exec 250
Monthly CommitmentRM 88RM 108RM 250
Data FUP1GB3GB5GB
Upfront paymentRM 300RM 300RM 600
12 months contractRM 1,778 RM 1,748 RM 1,568
18 months contractRM 1,718 RM 1,678 RM 1,398



android 4.0
4.8' HD super AMOLED Display
1.4GHz quad-core processor
8mp camera
micro sim
free 50Gb dropbox storage



 
buat masa ini una cuma mampu pakai blackberry
as we know blackberry sangat murah berbanding  samsung
saya ingin samsung, belanja boleh? *kenyit mata*




p/s: saya belum guna samsung lagi tak ada duit, klik nuffnang saya, saya nak gak beli samsung yang ohsemm tu :")





Post a Comment