August 14, 2012

blog review ( dua yang saya suka baca)

okay ini beberapa blogger yang una suka baca entry mereka.
yang baru-baru kenal tapi dah memberi kesan postive gituww
kalau baca entry diorang boleh tergelak-gelak sampai subuh.

melaghakan kan
eh itu satu pujian tau :)
so jom tengok?




haaa tengok apa yang special pasal  siti khadijah ni?
nampak tak lesung pipit dia?
tergoda tak? tergoda tak? haha una memang tak leh cakap tergoda sebab una perempuan. awas lelaki jangan tatap lama-lama nanti cair :P


haa blogger yang second ni una minat sebab dia punya entry dalam english dan ade komik.tak caya korang trylah terjah blog dia.
english dia mudah difahami dan komik dia sangat kelakar.
terjah tau dilla doodle



mari kita amalkan sikap saling ziarah menziarahi.
eceh :)
Post a Comment