August 9, 2012

Tutorial tingkatkan trafik secara mendadak guna tools free tak perlu install semudah ABC

assalamualaikum,
okay apa yang una nak tulis harini mengenai tutorial trafik
seperti biasa una akan terangkan satu persatu tanpa menggunakan ayat skema supaya korang senang faham.

asiafans.net
una pun masih fresh lagi
baru join harini
nampak tak betapa tak sabarnya una nak ajak korang ni join?

1.bukak tab cari asiafans.net  atau korang boleh klik iklan dia kat bawah header ni

2. tekan button register seperti dalam gambar ni

3.isi form yang dah disediakan seperti di bawah

 lepas register korang bukak e-mail kalau ada e-mail masuk dari asiafans.net korang verify untuk pengesahan
ok so korang dah sah menjadi pengguna asiafans.net lepas tu apa korang perlu buat?
dapatkan coin dengan membuat task2 yang diberikan seperti dibawah. hah? task?
haaaa korang tak payah nak pening sangatlah, sebut task je badan dah lembik
relaks. bahasa mudahnya tugas. ala tugasnya senang je kot .. tak percaya?
una tahu bila korang nampak je perkataan beli, korang terus tak minat

TAK PERLU BELI!
  DIULANGI TAK PERLU BELI!
tengok gambar dibawah


klik mana satu korang nak, dapatkan coin sebanyak boleh

una tahu tanggapan korang mesti, alahhh kena share kat facebook la
TAKPAYAH okaayyy
una tak bergurau dalam hal hal ni.
tak payah
cuma perlu like beberapa page je,  proses dia cepat sangat.
TAK PERCAYA KE? *angkat kening*

meh tengok gambar kat bawah pulak.


 bila coin dah cukup, macam una dah dapat 100 una stop jap
macam mana nak tahu dah cukup?
nampak tak smiley yang una bulatkan dengan bulatan oren tu
jumlah dia 64. masa una buat tutorial ni coin una tinggal 64 .
so bagi korang afdhal korang cukupkan 100, nak lebih pun boleh.

okay bila coin dah 100, korang klik dekat add my site
nampak tak una dah bulatkan dengan warna merah tu
apa lagi klik la sekarang?
nanti dia keluar macam gambar bawah ni



disebabkan una nak promote blog una ni, so una pilih google+1
sebabkan dekat situ tak ada tulis blogger.com , blogger pun under google kan
so kalau korang nak promote blog korang buat je macam una
url tu , url blog korang , title tu nama blog korang

okay tiba part yang korang mungkin tak faham
kenapa coisn tu una letak 50
dan cpc una letak 2 coins

50 coins umpama bayaran korang kepada admin
untuk mempromosikan blog korang.
korang dapat 100 coins so korang letak 50, biar 50 lagi dalam account korang
cpc tu pulak berapa korang bayar per  click

jangan pening, korang bayar guna coin yang korang kumpul
bukan guna duit , jangan kedekut guna coin sebab
lagi banyak CPC yang korang bagi lagi tinggi lah kebarangkalian untuk site/link korang diclick/di surf sebab priority diberikan kepada sesiapa meletakkan CPC lagi tinggi..


kalau korang malas nak earn coin cara klik-klik fb, twitter dan sebagainya korang bolehla beli
tapi kalau korang  sukakan benda free macam una ni
HAHAHA tak perlu beli.


SENANG KAN?
oh ya kalau korang tak faham sangat dengan keterangan una ni
cuba klik page ni dia ada buat tutorial tau






Post a Comment