Skip to main content

Tutorial tingkatkan trafik secara mendadak guna tools free tak perlu install semudah ABC

assalamualaikum,
okay apa yang una nak tulis harini mengenai tutorial trafik
seperti biasa una akan terangkan satu persatu tanpa menggunakan ayat skema supaya korang senang faham.

asiafans.net
una pun masih fresh lagi
baru join harini
nampak tak betapa tak sabarnya una nak ajak korang ni join?

1.bukak tab cari asiafans.net  atau korang boleh klik iklan dia kat bawah header ni

2. tekan button register seperti dalam gambar ni

3.isi form yang dah disediakan seperti di bawah

 lepas register korang bukak e-mail kalau ada e-mail masuk dari asiafans.net korang verify untuk pengesahan
ok so korang dah sah menjadi pengguna asiafans.net lepas tu apa korang perlu buat?
dapatkan coin dengan membuat task2 yang diberikan seperti dibawah. hah? task?
haaaa korang tak payah nak pening sangatlah, sebut task je badan dah lembik
relaks. bahasa mudahnya tugas. ala tugasnya senang je kot .. tak percaya?
una tahu bila korang nampak je perkataan beli, korang terus tak minat

TAK PERLU BELI!
  DIULANGI TAK PERLU BELI!
tengok gambar dibawah


klik mana satu korang nak, dapatkan coin sebanyak boleh

una tahu tanggapan korang mesti, alahhh kena share kat facebook la
TAKPAYAH okaayyy
una tak bergurau dalam hal hal ni.
tak payah
cuma perlu like beberapa page je,  proses dia cepat sangat.
TAK PERCAYA KE? *angkat kening*

meh tengok gambar kat bawah pulak.


 bila coin dah cukup, macam una dah dapat 100 una stop jap
macam mana nak tahu dah cukup?
nampak tak smiley yang una bulatkan dengan bulatan oren tu
jumlah dia 64. masa una buat tutorial ni coin una tinggal 64 .
so bagi korang afdhal korang cukupkan 100, nak lebih pun boleh.

okay bila coin dah 100, korang klik dekat add my site
nampak tak una dah bulatkan dengan warna merah tu
apa lagi klik la sekarang?
nanti dia keluar macam gambar bawah ni



disebabkan una nak promote blog una ni, so una pilih google+1
sebabkan dekat situ tak ada tulis blogger.com , blogger pun under google kan
so kalau korang nak promote blog korang buat je macam una
url tu , url blog korang , title tu nama blog korang

okay tiba part yang korang mungkin tak faham
kenapa coisn tu una letak 50
dan cpc una letak 2 coins

50 coins umpama bayaran korang kepada admin
untuk mempromosikan blog korang.
korang dapat 100 coins so korang letak 50, biar 50 lagi dalam account korang
cpc tu pulak berapa korang bayar per  click

jangan pening, korang bayar guna coin yang korang kumpul
bukan guna duit , jangan kedekut guna coin sebab
lagi banyak CPC yang korang bagi lagi tinggi lah kebarangkalian untuk site/link korang diclick/di surf sebab priority diberikan kepada sesiapa meletakkan CPC lagi tinggi..


kalau korang malas nak earn coin cara klik-klik fb, twitter dan sebagainya korang bolehla beli
tapi kalau korang  sukakan benda free macam una ni
HAHAHA tak perlu beli.


SENANG KAN?
oh ya kalau korang tak faham sangat dengan keterangan una ni
cuba klik page ni dia ada buat tutorial tau






Comments

Syafiq Ajis said…
jemput join contest asiafans.net http://www.manokelpase.com/contest-asiafans/
AsiaCube said…
AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

Popular posts from this blog

Music and me : kenali siapa insomniacks

hello happy cracky people!  sebelum aku nak introduce korang kepada ahli group insomniacks ni , apa kata korang bukak video dekat atas ni dulu. 

okay dah  dengar cover diorang?  i know what you guys think.cool gila kan? susah nak jumpa orang boleh cover lagu blink182 ni dengan jayanya dan sesedap ini. and kalau korang perasan diorang ada tambah lirik sendiri dekat belakang.


aku dapat tahu pasal diorang ni start diorang buat cover dengan johanis sani. siapa tak kenal jo?angkat tangan? okaylah  siapa yang layan vine dekat sini dan familiar dengan viner acidgaf?
yelah acidgaf tu jo lah.

semua orang tahu jo ni suara dia sedap. come on... walaupun dia ni ramai haters sebab keseksian dia tapi please put aside those negativity. as a music lover, i appreciate her talent and selalu la jugak aku pergi layan cover dia dekat youtube. so start dari situ aku discover this group.



insomniacks dianggotai oleh
syed amir iqbal,danial,iskandar dan gavin

Tutorial Edit Video Guna Imovie

hai.
zaman instagram kini dah lebih advanced. Bila mana kita tengok ramai insta famous yang upload video mempunyai background music yang memikat hati. Rata rata golongan hipster sekarang mempunyai smartphone dan smartphone pilihan mereka samaada Samsung atau iphone.Kalau Guna Samsung mungkin tak ada  masalah nak edit video ada music tapi bagaimana jika menggunakan iphone?


semua orang tahu tahap kedekut iphone ni macam mana kan? Nak music free boleh je download. tapi tak boleh guna buat ringtone dengan mudah. Kalau pakai software iMovie nak edit video dan ada background music  Lagu kena beli kan?  kalau taknak beli  kena buat banyak kerja sikit. Step nak dapat music free for iphone yang boleh guna untuk segala apps ada disini. Click for tutorial.


Baca tutorial tu kemudian datang baca sini semula okay?

dah baca ? okay cool.

cara nak edit video ni mudah je. Mula mula..

1)  download  iMovie dan Squaready for video di apple store.




2) Masukkan video /photo yang nak diedit di iMovie



3)Kalau video k…

HANNAN MEDISPA HONEST REVIEW & GET WELL SOON MOM

hi everyone! today i'm gonna do a quick review on hannan medispa treatment. 100% genuine and this is not a sponsored post because i am not that famous, i don't really have a reader which makes my entry is just an honest review.
where is it located?  dekat twosquare pj state but in the map they stated that it is at damansara. but it is actually located  at two square.
so this is bella on her 3rd treatemnt. my cousin got a severe acne problem and pigmentation. and she is PANTANG JUMPA  kinda person. she cannot eat seafood and belacan. hopefully she gonna stop eating that for a while. since this treatment cost her a lot of money already.
so this is how the front desk of hannanmedispa looks like.

and this is the logo . looks good!


okay this is inside the treatment room. i really like every inch of this place. the decoration is very clean and air feel fresh as well. the staff were also very friendly and well trained.
bella took the 6 session of treatment which comes with a package. based on doc…