Skip to main content

Tutorial tingkatkan trafik secara mendadak guna tools free tak perlu install semudah ABC

assalamualaikum,
okay apa yang una nak tulis harini mengenai tutorial trafik
seperti biasa una akan terangkan satu persatu tanpa menggunakan ayat skema supaya korang senang faham.

asiafans.net
una pun masih fresh lagi
baru join harini
nampak tak betapa tak sabarnya una nak ajak korang ni join?

1.bukak tab cari asiafans.net  atau korang boleh klik iklan dia kat bawah header ni

2. tekan button register seperti dalam gambar ni

3.isi form yang dah disediakan seperti di bawah

 lepas register korang bukak e-mail kalau ada e-mail masuk dari asiafans.net korang verify untuk pengesahan
ok so korang dah sah menjadi pengguna asiafans.net lepas tu apa korang perlu buat?
dapatkan coin dengan membuat task2 yang diberikan seperti dibawah. hah? task?
haaaa korang tak payah nak pening sangatlah, sebut task je badan dah lembik
relaks. bahasa mudahnya tugas. ala tugasnya senang je kot .. tak percaya?
una tahu bila korang nampak je perkataan beli, korang terus tak minat

TAK PERLU BELI!
  DIULANGI TAK PERLU BELI!
tengok gambar dibawah


klik mana satu korang nak, dapatkan coin sebanyak boleh

una tahu tanggapan korang mesti, alahhh kena share kat facebook la
TAKPAYAH okaayyy
una tak bergurau dalam hal hal ni.
tak payah
cuma perlu like beberapa page je,  proses dia cepat sangat.
TAK PERCAYA KE? *angkat kening*

meh tengok gambar kat bawah pulak.


 bila coin dah cukup, macam una dah dapat 100 una stop jap
macam mana nak tahu dah cukup?
nampak tak smiley yang una bulatkan dengan bulatan oren tu
jumlah dia 64. masa una buat tutorial ni coin una tinggal 64 .
so bagi korang afdhal korang cukupkan 100, nak lebih pun boleh.

okay bila coin dah 100, korang klik dekat add my site
nampak tak una dah bulatkan dengan warna merah tu
apa lagi klik la sekarang?
nanti dia keluar macam gambar bawah ni



disebabkan una nak promote blog una ni, so una pilih google+1
sebabkan dekat situ tak ada tulis blogger.com , blogger pun under google kan
so kalau korang nak promote blog korang buat je macam una
url tu , url blog korang , title tu nama blog korang

okay tiba part yang korang mungkin tak faham
kenapa coisn tu una letak 50
dan cpc una letak 2 coins

50 coins umpama bayaran korang kepada admin
untuk mempromosikan blog korang.
korang dapat 100 coins so korang letak 50, biar 50 lagi dalam account korang
cpc tu pulak berapa korang bayar per  click

jangan pening, korang bayar guna coin yang korang kumpul
bukan guna duit , jangan kedekut guna coin sebab
lagi banyak CPC yang korang bagi lagi tinggi lah kebarangkalian untuk site/link korang diclick/di surf sebab priority diberikan kepada sesiapa meletakkan CPC lagi tinggi..


kalau korang malas nak earn coin cara klik-klik fb, twitter dan sebagainya korang bolehla beli
tapi kalau korang  sukakan benda free macam una ni
HAHAHA tak perlu beli.


SENANG KAN?
oh ya kalau korang tak faham sangat dengan keterangan una ni
cuba klik page ni dia ada buat tutorial tau






2 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…