August 15, 2012

testing testing 1,2,3,4,5,6,7,8

Okay ini adalah testing update blog via blackberry sebab mungkin esok lusa una dah nak balik ke kampung nak tolong opah dengan atuk kemas rumah.so biasalah kalau bawak balik laptop pun, tak boleh guna, broadband celcom ke , maxis ke digi ke tak kan berfungsi. Percuma aja.. Eceh cakap bahasa indonesia pulak. So bb ni penyelamat la kot nanti kalau tiba-tiba rasa rindu nak meninggal kat blog ni boleh jugaklah buat pengubat rindu tak adalah rasa sunyi gituu. So nanti sepanjang raya, kalau nak una lawat korang komen la entry una yer? Sebab kalau korang hit shoutbox una memang tak boleh nak visit balik. Tapi itu nanti, memandangkan esok una ada hal penting esok una masih dirumah, so nanti bila una cakap una dah balik kampung janganlah dogil bonar hit hit shoutbox, nanti una tak balas mula hentak kaki secara comel. Hehehe kalau comel tak apa kalau tak comel? Hehe kidding .
Post a Comment