Skip to main content

(kadang kadang aku lupa kau ni perempuan , una ) - A






alhamdulillah aku cuba dah sikit sikit move on.

move on dari semua benda la . so far aku rasa tenang. tenang sebab we are still friend eventhough he mad at me


i am so sorry . maybe kau rasa macam aku masuk campur. i know i shouldn't do that. sorry once again.


oh ye pasal interview tadi aku tak ready nak cerita sebab dia. so biar yang rapat je tahu hehe..


life must goes on right?


pasal bussines pulak? aku tak tahu la aku ni cukup motivated ke tak nak restart balik. setakat ni satu project ye jadi . but it's find thought.


failure is part of learning process. aku sentiasa belajar benda benda baru dari kesilapan sendiri.


aku ingat nak contact A bincang pasal apa dia cakap haritu.


tapi aku malas la sebenarnya nak kerja dengan A ni. aku okay je , yang tak okaynya kerja berdua je.
if team up dengan orang lain takpe. berdua je? berdua?

NO WAY.

taknak lagi aku involved karang tak pasal pasal tunang dia fikir macam macam. hati dia tak tenang.
hati aku lagi tak tenang. aku anggap A bestfriend aku je pun..


walaupun ramai cakap takde istilah bestfriend antara perempuan lelaki aku tetap nak tegaskan dekat sini A ni banyak motivate aku. selama 4 bulan aku kenal A banyak benda dia ubah aku. social skill aku semua bendalah. padahal aku ni kategori sombong gila nak mati kot. aku tak tegur orang aku tak kenal and tak rapat. A ni kerja bank so dia memang biasalah mulut manis ni. 


tapi dia layan aku macam kitorang kenal lama. sampai dia pernah cakap kat aku.

"una kadang kadang aku lupa yang kau ni perempuan. " 

eh asal plak? tak obvious ke aku ni perempuan?

taklah perangai kau. perangai kau, cara kau sembang dengan aku ,kau cerita pasal hidup kau semua 
macam kau ni lelaki tahu tak. tak sangka kau lasak macam tu. 

oh hahaha 


lepastu aku gelak je. mikey ingat aku tangkap cintan dengan A sebab aku layan A baik.

memang la aku baik , dah dia baik. aku ni simple je orangnya. kau baik dengan aku. berganda ganda aku baik dengan kau


secara jujur aku rindu jugak bila dah berhenti ni . rindu nak sembang dengan A. thank you my motivator. nanti bila bila kita lepak sekali dengan tunang kau dengan partner aku hehe .:)



Comments

Popular posts from this blog

Music and me : kenali siapa insomniacks

hello happy cracky people!  sebelum aku nak introduce korang kepada ahli group insomniacks ni , apa kata korang bukak video dekat atas ni dulu. 

okay dah  dengar cover diorang?  i know what you guys think.cool gila kan? susah nak jumpa orang boleh cover lagu blink182 ni dengan jayanya dan sesedap ini. and kalau korang perasan diorang ada tambah lirik sendiri dekat belakang.


aku dapat tahu pasal diorang ni start diorang buat cover dengan johanis sani. siapa tak kenal jo?angkat tangan? okaylah  siapa yang layan vine dekat sini dan familiar dengan viner acidgaf?
yelah acidgaf tu jo lah.

semua orang tahu jo ni suara dia sedap. come on... walaupun dia ni ramai haters sebab keseksian dia tapi please put aside those negativity. as a music lover, i appreciate her talent and selalu la jugak aku pergi layan cover dia dekat youtube. so start dari situ aku discover this group.



insomniacks dianggotai oleh
syed amir iqbal,danial,iskandar dan gavin

Tutorial Edit Video Guna Imovie

hai.
zaman instagram kini dah lebih advanced. Bila mana kita tengok ramai insta famous yang upload video mempunyai background music yang memikat hati. Rata rata golongan hipster sekarang mempunyai smartphone dan smartphone pilihan mereka samaada Samsung atau iphone.Kalau Guna Samsung mungkin tak ada  masalah nak edit video ada music tapi bagaimana jika menggunakan iphone?


semua orang tahu tahap kedekut iphone ni macam mana kan? Nak music free boleh je download. tapi tak boleh guna buat ringtone dengan mudah. Kalau pakai software iMovie nak edit video dan ada background music  Lagu kena beli kan?  kalau taknak beli  kena buat banyak kerja sikit. Step nak dapat music free for iphone yang boleh guna untuk segala apps ada disini. Click for tutorial.


Baca tutorial tu kemudian datang baca sini semula okay?

dah baca ? okay cool.

cara nak edit video ni mudah je. Mula mula..

1)  download  iMovie dan Squaready for video di apple store.




2) Masukkan video /photo yang nak diedit di iMovie



3)Kalau video k…

HANNAN MEDISPA HONEST REVIEW & GET WELL SOON MOM

hi everyone! today i'm gonna do a quick review on hannan medispa treatment. 100% genuine and this is not a sponsored post because i am not that famous, i don't really have a reader which makes my entry is just an honest review.
where is it located?  dekat twosquare pj state but in the map they stated that it is at damansara. but it is actually located  at two square.
so this is bella on her 3rd treatemnt. my cousin got a severe acne problem and pigmentation. and she is PANTANG JUMPA  kinda person. she cannot eat seafood and belacan. hopefully she gonna stop eating that for a while. since this treatment cost her a lot of money already.
so this is how the front desk of hannanmedispa looks like.

and this is the logo . looks good!


okay this is inside the treatment room. i really like every inch of this place. the decoration is very clean and air feel fresh as well. the staff were also very friendly and well trained.
bella took the 6 session of treatment which comes with a package. based on doc…