January 14, 2016

Movie Review : Alvin & Chipmunk 4 Roadchip






Alvin and the Chipmunk 4  the road chip ni mengisahkan tentang kerisauan mereka bertiga apabila dave memperkenalkan samantha kepada mereka. Samantha merupakan seorang ibu tunggal mempunyai seorang anak lelaki yang nakal bernama mile. suatu hari dave  menyatakan hasratnya untuk ke  miami. Mereka beranggapan dave ingin melamar samantha dan itu bererti 'kiamat" untuk mereka. Berabang tirikan mile pastinya mengubah hidup mereka menjadi neraka. Mile juga tidak inginkan bapa baru. Demi menghalang proposal tersebut mereka terpaksa bersepakat. rintangan demi rintangan dilalui mereka bersama.Adakah mereka masih meneruskan rancangan  pembatalan proposol itu? apakah mile masih bersikap jahat terhadap chipmunk comel berbulu lembut itu?


kena tengok sendiri.


oh well cara aku mengulas cerita memang pelik sikit.sorry about that


genre : comedy
recommendation star : 18 juta bintang di angkasa


my fav play : mile and theodore. mile sebab dia hensem , mata dia cantik and theo sebab dia comel


banyak aksi lawak dalam cerita ni dan korang mesti mesti mestiiiii tengok.

p/s: aku nak siap buat another review for another movie . stay tuned! XD


Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...