November 19, 2010

cara make up gambar guna GIMP(MUDAH& HARUS BACA)

hai hai semuaaaaaa.. berjumpa lagi kitaaaaaa!!!! mesti ramai yang dah tahu pasal software GIMP kan? software untuk edit gambar  yang mempunyai fungsi sama dengan photoshop tapi lagi senang difahami.okay kali ni una nak tunjuk cara-cara untuk kita make up gambar guna software tersebut.Oleh sebab una tak ada video camera nak rekod nah tengok video  ni 


nanti kalau ade kesempatan una buat video tutorial sendiri okay?kalau tak ada software GIMP boleh download kat sini (klik sini untuk download) yer klik je
software ni free ye sayang-sayang ku .yaaaaaaaaa di ulangi  FREEEEEEEEEE

FREEEEEEEE 
 jadi tunggu apa lagi jomlah guna GIMP beramai-ramai! ;D




Post a Comment