November 25, 2010

3 award cheers me up




una terharu..
dalam tengah sedih ni
ada yang menggembirakan.
thanks to adek cuada
sampai 3 award dia bagi una..
una sangat happy tau..




1 ) NICKNAME UNTUK TUAN EMPUNYA BLOG
 ialah UNA


2) UCAPAN UNTUK SI PEMBERI AWARD ..

to  adik cuada syah.. thanks taw..
3 award yang sangat bermakna


3) 6 FAV ARTIST / SINGER / GROUP ..

taylor swift

One nation emcees

Lily allen

super junior

snsd

2ne1

4) TAG AWARD KEPADA 5 BLOGGER LAIN

una tag ni.. tak bermakna una memaksa tau..
una tahu.. rakan blogger busy..


my fain agasshi

Aily rozanna

Diena wong

whoopz

Hamzah ian


*******************************************************************************************
another ward tanpa tag

juga di receive from cuada syah

thanks a lot..
kakak una ni memang hantu pink..

and last award yang ini.. masyeh tau...
sangat-sangat hargainya










latest updated on 16 june 2015 : sebelum ni tulisan blog warna warni jadi terpaksa tukar. sebab diri ini dah lama mengalami era kematangan. kalau tak silap start tahun 2012, blog ni dah tak ada tulisan pelangi lagi. tengah slow slow tukar semua font entry supaya lebih kemas. 
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...