November 23, 2010

jawap tag

jejaka hensem ni tag una
haha
una terima dengan rela hati ibarat diberi assignment
^_^
assignment lecturer xnak wat ..
assignment ni una wat.
haha btw thanx kais sudi tag mengetag ni eah
(dalam hati,. * cis ! tak guna kau.. berani kau tag aku! haha..gurau ja kais)


1.pe bende pling penting dlm idop korunk?

of course la nyawa.. tak ada nyawa tak hidup..betul tak kais?
haha



2.benda terakhir korunk beli gne duit sendiri?
tak tahu lagi apa benda terakhir tu.. sebab belum mati lagi..
nanti una dah mati boleyh tanya org yang rapat benda ape yang una beli terakhir  ok?









3.di mana tempat korunk nak melangsungkan perkahwinan korunk dan tema perkahwinan korunk nnti?
perkhawinan akan dilangsungkan secara sempoi je.. kalau boleyh nak pakai baju hujan .. tak pernah orang buat kan? kan? tema dia.. mari main hujan..










4.adakah korunk sedang bercinta sekarang?

saya tak bercinta.. sumpah tak! tapi dah de boyfriend..=P







5.berapa lame korunk akan mencintai kekasih korunk?

kan dah cakap tak bercinta lagi.. hadoi!







6.dimana korunk slalo jmp kekasih korunk?

tak bercinta macam mana nak jumpa?


7.novel/buku/majalah terakhir korunk beli?

buku roti... sedap.. makan ngan kaya.. buku kan tu?







8.apakan name penuh korunk

eh,. tak la tak penuh lagi.. selalu ade ruang kosong agi kalau isi mana2 borang..







9.atr mak n ayh korunk,mne yg korunk lg mesra?

chait! nabi tak mengaku geng kalau kita sumbang mahram tau!







10.namakan orang yg betul2 korunk nk jmp dlm idop

doraemon! seyes! boleh pinjam pintu suka hati.. korang ader?







11.adakah korunk bsuh bju sndri?

xla.. tangan yang basuhkan..







12.di mana tempat yg korunk btol2 nk g

tempat yang banyak duit
kedai makan
bank
kedai topup
and of course toilet!





13.plih slah satu,peluk atau cium

MAKAN!






14.beritahu 3 perkara tentang org yg tag korunk

nama dia prince kais..(nama sebenar tak diketahui.. tanyalah dia sendiri)

nama dia prince kais..(nama sebenar tak diketahui.. tanyalah dia sendiri)


nama dia prince kais..(nama sebenar tak diketahui.. tanyalah dia sendiri)



15.lima benda korunk sgt syg dlm idop korunk

-NYAWA
-BADAN
-KAKI
-TELINGA
-TANGAN
-MUKA

(kan dah lebih satu)






16.lima lagu korunk suke n slalo dgr
una dengar lagu selalu tak sampai 5
asyik2 tertidur je



17.bile tarikh lahir korunk n korunk smbut besday kt mana thn lps?

27/3/1991

sambut birthday kat dalam mimpi







18.tujuh org blogger korunk nak tag
misteri
rahsia
secret
tak tahu siapa
suka hatila
ambiklah kalau nak
sekian,




19.cerita sikit psl blogger pertama korunk tag
mana boleyh cerita kan misteri tu..
 
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...