October 1, 2011

Busy.. does it countable?

hello cutie, handsome..
sorry  dah lama tak blogwalking ,quit busy with reports and also lab
hurm makmal harini buat direct shear je,
so i'm just put the sand on the box ,and weighed it  so the another step
boys yang buat.
harini ade majlis konvokesyen kat UMP
so lab sikit je..
tak ada ape2 yang menarik yang nak aku cerita melainkan kepenatan aku saje
actually bukan penat ape sangat
ump tu agak jauh dari tempat kami
balik hari faham2lah
kami tak ada cuti sabtu ahad tu yang menambahkan lagi keletihan tu..

btw,tommorow will be 3 lab ..
i'm sooooooooooooooooooooooo  super lazy because
in the same time my brain keep it wondering..
BILA AKU NAK SIAPKAN DESIGN NI?

=-='
another 2 project in my
 hand .. too much to handle makes me sick..
sick of thinking..


obviously,this is the busiest month ever...
upcoming test and final .


p/s: may ALLAH bless us. GOOD DAY!
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...