October 18, 2011

nuffnang love letter. korang dah dapat?

aku bukannya manusia yang rajin update  entry
jika tidak ada benda yang nak aku buat
maka memang wajiblah penuh dashboard korang
hahahaha (gelak orang kaya)




sebanarnya aku nak cerita kegumbiraan hati taktala mengetahui
nuffnang tambah earning lagi

well memang la tak seberapa nak dibandingkan dengan yuyu zulaikha,
hanis zalika, ben ashaari dan sekutu2 mereka itu semua

sumpah tak
(tak baik sumpah-sumpah una...")

errr.. tapi kan boleh la daripada tak ada langsung

hehehe :)
nak tamak boleh?
rasa-rasa nak kumpul banyak sikit baru cash out
MIAHAHAHAHA
aku ade love letter untuk nuffnang
to nuffnang,
thanks a lot for earnings you gave me,
i appreciate that &
you know what ......i'm speechless when i know this


(since i 'm just ordinary blogger)
i'm  not attent any event organised by nuffnang(i'm in kuantan , mostly event in kL so i cant  skip my classess over here just to attend your event right?)
my suggestion
1)please make road tour event for nuffnanger like me who were rarely in KL .
nuffnang is  my favourite advertisement company for sure,
did you notice that?
hahaha please take that as my compliment for you
i'm not praise to please you.but just wanna say THANK YOU :)

p/s: tu baru sikit nuffnang bagi dah puji tu cer nuffnang bagi banyak lagi mahu diajaknya officer nuffnang tu khawin .. :P
Post a Comment