Skip to main content

selamat hari menetas :)

sempena birthday kawan aku 2 hari lepas
aku nak mengwish kat beliau la
ini bukan sekadar ucapan, tapi bukan juga karangan
nak bagi hadiah cheq tengah pokai ni
hahaha maka dengan ini..
terimalah entry tak berapa nak comey sangat lah.

hehehe

nama dia ain panggil je celine dion (^_^)v

entry ni special sikit sebab aku kenal dia ni lama dah..
sejak kps 1 lagi cuma kps  dulu tak rapat
kenal-kenal macam tu je.
mula2 dulu aku ingat dia sombong serius,dulu susah betul la aku nak tengok budak ni senyum
kami nama je satu kps, tapi sepatah kata pun tak pernah cakap dulu
kps tu hape?
kps tu kursus perintis siswa
before kitorang belajar kat ikip ni
ade kursus satu bulan untuk mengenali ikip
alam kolej ,rapatkan silaturahim
eceh.. ^_(

so start sem lepas baru la aku reti nak bersembang dengan dia ni
yela aku ni kan pemalu orangnya..(muntah )

sem ni pula kami boleh berjimba-jimba sekali
duduk satu baris beramah tamah
menari shuffle , mengorat jejaka ikip
(sesungguhnya statement tusengaja nak carik pasal .. karang perang dunia ke 80 aku dengan encik F)

okay ain , aku doakan berjaya dalam apa je kau buat
and selamat datang ke alam 20 an


WELCOME TO THE CLUB :)


p/s: dia ade lesung pipit comey kan?
2 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…