July 23, 2010

4 months before new year(misi gedik santai =P)

kalau org lain letak matlamat time tahun baru jerp
aku x.. sebab kalau aku xletak matamat sekarang
entah bila aku nak berubah..
matlamat ku sempena tahun baru 4 bulan lagi


aku harap masa new year tu..
berat badan aku dah 50 kg
ku dh x snggup lagi dh menanggung berat badan ini.
hahahttp://www.emocutez.com. diam jgn gelak..


aku nak berambut pnjg..
hahahaha.
sebab ape?
 sebab aku dh bosan berambut pendek..
http://www.emocutez.com



kuruskn pipi
dri kecik pp ku mmng tmbm
ku harap kuruslah sikit si pipi ni..
http://www.emocutez.com



improve english communication
selalunya.. aku ni tulis jer tahu
nak bercakap berterabur segala grammer.
so, aku harap pasni .. aku dapat speaking dgn jayanya
http://www.emocutez.com


before new year
ku harap juga ku pndai tknik2 make up
hik9 sebab ape?
sebab nyer.. saje2 suke dh hobi aku cmtu...
yg ptng aku xkacau org kn?

http://www.emocutez.com










Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...