Skip to main content

probs oh probs(i can`t stand anymore)

bengong bingung dengan apa yang melandahttp://www.emocutez.com
ku ambil keptusan wat tak tahu jer.
semua  org ada probs
ada yg sikit ,ada yg melambak
macam ku ini,ku pun x faham
macam jatuh ditimpa tangga dilanggar lori balak dah ni
sadis tahu x?http://www.emocutez.com
masalah yang 9 tahun lepas punya pun x settle
tambah masalah baru, dugaan2
hah knp? pelik?masalah per yg pelik sgt tu kn ?
smpai 9 tahun x settle
bukan ku aje yg menanggung tapi whole family
pasal black magic yg dihantar seseorang
untuk menghancurkan family ku ini.http://www.emocutez.com
mula2 aku tak percaya,
tapi dah berpuluh2 tempat kami berubat
semuanya cakap benda yang sama
takkan taknak percaya?
lagipun kami jumpa ustaz2 jep..
xder berasap kemenyan pun
ni bukan pasal family kecik ku ini jerp.
tapi seluruh family sebelah mama
betapa jahatnya kamu yang menghantar benda2 seperti ni
kalaulah ku ada doraemon
ku pinjm pintu sukahati pada beliau
so aku dapat cari kamu yang jahat itu(una dah start merepek)

(doraemon cuma kartun kegemaran saya xde kena mngena dalam hal ini =P)



selama 9 tahun masalah ni berlarutan,
siblings mama ada yang bergaduh(sangat kena mengena)
ada yang diduakan suami(xde kena mngena husband dia mmng gatal!!!)http://www.emocutez.com
ada yang sakit pergi jumpa doktor
doktor kata xde sakit apa2 pun
kesian makcik aku.
n yg paling x ku sngka bila ku berubat tahun lepas
ustaz tu cakap,ada orang buat aniaya kat aku
pulak dah! sebab tu aku memang xleyh masuk apa yg aku studyhttp://www.emocutez.com
ku xpaham siapa yg nk berdengki kat aku tu..
silalah insaf(saya muka x lawa,otak xpandai,keluarga x kaya)
kesian la.. sob3http://www.emocutez.com
at least klu ku x cntik tu, bagilah otak ku bijak
ku xkacau hidup kamu kn sygs?(syg la sgt)
so,kmu jgn  ganggu hidup ku ya?http://www.emocutez.com







8 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…