July 26, 2010

probs oh probs(i can`t stand anymore)

bengong bingung dengan apa yang melandahttp://www.emocutez.com
ku ambil keptusan wat tak tahu jer.
semua  org ada probs
ada yg sikit ,ada yg melambak
macam ku ini,ku pun x faham
macam jatuh ditimpa tangga dilanggar lori balak dah ni
sadis tahu x?http://www.emocutez.com
masalah yang 9 tahun lepas punya pun x settle
tambah masalah baru, dugaan2
hah knp? pelik?masalah per yg pelik sgt tu kn ?
smpai 9 tahun x settle
bukan ku aje yg menanggung tapi whole family
pasal black magic yg dihantar seseorang
untuk menghancurkan family ku ini.http://www.emocutez.com
mula2 aku tak percaya,
tapi dah berpuluh2 tempat kami berubat
semuanya cakap benda yang sama
takkan taknak percaya?
lagipun kami jumpa ustaz2 jep..
xder berasap kemenyan pun
ni bukan pasal family kecik ku ini jerp.
tapi seluruh family sebelah mama
betapa jahatnya kamu yang menghantar benda2 seperti ni
kalaulah ku ada doraemon
ku pinjm pintu sukahati pada beliau
so aku dapat cari kamu yang jahat itu(una dah start merepek)

(doraemon cuma kartun kegemaran saya xde kena mngena dalam hal ini =P)



selama 9 tahun masalah ni berlarutan,
siblings mama ada yang bergaduh(sangat kena mengena)
ada yang diduakan suami(xde kena mngena husband dia mmng gatal!!!)http://www.emocutez.com
ada yang sakit pergi jumpa doktor
doktor kata xde sakit apa2 pun
kesian makcik aku.
n yg paling x ku sngka bila ku berubat tahun lepas
ustaz tu cakap,ada orang buat aniaya kat aku
pulak dah! sebab tu aku memang xleyh masuk apa yg aku studyhttp://www.emocutez.com
ku xpaham siapa yg nk berdengki kat aku tu..
silalah insaf(saya muka x lawa,otak xpandai,keluarga x kaya)
kesian la.. sob3http://www.emocutez.com
at least klu ku x cntik tu, bagilah otak ku bijak
ku xkacau hidup kamu kn sygs?(syg la sgt)
so,kmu jgn  ganggu hidup ku ya?http://www.emocutez.com







Post a Comment