July 14, 2010

cinta hati saya

hafifi hafiz name dia
dia dah rompak hati una sejak 20 june 2008
huhu..cara kitorg kenal pun x seromantik korg punye kisah cinta
jumpa di latihan silat kt skolah..
una budak baru kat skolah tu..
hehe..berkawan rapat sejak insiden tendang menendang
haha dia mesti ckap
kenapalah ganas sgt kau ni?
kau tendang aku?haha.. una wat muka rileks je..
cm sengal an?
mula2 una x cair ngn si dia  ni sbb
dia playboy..=P
mula 2 tu una ingat gak nak jauhkn dri dari dia
tpi pk2 balik nk kawan jer xpe la kn?
huhu sekali amik kau.. jatuh aty gak
semuanya start bila kitorg selalu study sme2
una cm terharu gkla sbb una ni xcntik,gemuk
tpi dia ttp syg una
kami pernah clash mase disember 2008
mse tu una sakit sgt
dia ader org lain
tpi una tbhkan haty..
una cube pergi dari hidup dia
tapi dia x bagi.. dia nak una jadi teman dia
dia cakap kat una..
una masa depan dia
dia ckp dia x serius pun dgn girl tu..
una marah dia sebab mainkan perasaan girl tu
akhirnya dia berubah..
sampai sekarang ..
dialah soulmate una
una terima buruk baik dia
sebab una tahu setiap manusia pernah buat silap
x semestinya lelaki yang tak pernah curang itu baik
lebih baik kita tahu keburukan dia
daripada tak tahu langsung
diam tak diam..
hubungan kami dah menjangkau 2tahun
harap2 hubungan kami berkekalan..
n sekarang ni dia betul2 tunjukkn yang
dia xperlu prmpuan lain lagi
dia jumpa dgn family una smpai atuk opah pun tau
dia berani..dia x tkut
n sekrg dia xlayan perempuan lngsung di myspace,facebook dia
thnx abg.. na terharu
I LOVE YOU
Cartoons Myspace Comments
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...