Skip to main content

cinta hati saya

hafifi hafiz name dia
dia dah rompak hati una sejak 20 june 2008
huhu..cara kitorg kenal pun x seromantik korg punye kisah cinta
jumpa di latihan silat kt skolah..
una budak baru kat skolah tu..
hehe..berkawan rapat sejak insiden tendang menendang
haha dia mesti ckap
kenapalah ganas sgt kau ni?
kau tendang aku?haha.. una wat muka rileks je..
cm sengal an?
mula2 una x cair ngn si dia  ni sbb
dia playboy..=P
mula 2 tu una ingat gak nak jauhkn dri dari dia
tpi pk2 balik nk kawan jer xpe la kn?
huhu sekali amik kau.. jatuh aty gak
semuanya start bila kitorg selalu study sme2
una cm terharu gkla sbb una ni xcntik,gemuk
tpi dia ttp syg una
kami pernah clash mase disember 2008
mse tu una sakit sgt
dia ader org lain
tpi una tbhkan haty..
una cube pergi dari hidup dia
tapi dia x bagi.. dia nak una jadi teman dia
dia cakap kat una..
una masa depan dia
dia ckp dia x serius pun dgn girl tu..
una marah dia sebab mainkan perasaan girl tu
akhirnya dia berubah..
sampai sekarang ..
dialah soulmate una
una terima buruk baik dia
sebab una tahu setiap manusia pernah buat silap
x semestinya lelaki yang tak pernah curang itu baik
lebih baik kita tahu keburukan dia
daripada tak tahu langsung
diam tak diam..
hubungan kami dah menjangkau 2tahun
harap2 hubungan kami berkekalan..
n sekarang ni dia betul2 tunjukkn yang
dia xperlu prmpuan lain lagi
dia jumpa dgn family una smpai atuk opah pun tau
dia berani..dia x tkut
n sekrg dia xlayan perempuan lngsung di myspace,facebook dia
thnx abg.. na terharu
I LOVE YOU
Cartoons Myspace Comments
4 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…