July 29, 2010

fakta tentang teddyuna

fakta tentang teddyuna




ketika mandi menggosok gigi adalah perkara yang
terakhir una akn buat..
tabiat dari kecil




sebelum tidur una akan berangan dulu
fikirkan impian una yang belum tercapai
tabiat ni pun dari kecil lagi



bila una lapar
una xpeduli putera raja ke  bf una ke
kat depan una
una akan makan macam una makan kat umah.
haha


bila una tengok kisah cinta
yang agak2 menyentuh hati
boleyh terbawa2 dalam mimpi
terlalu menghayati
una oh una kenapalah kau macam ni?



besties una adalah laptop una
tabiat ni bermula sejak una dapat laptop
buktinya
sepanjang 2 bulan una cuti sem
1 hari pun una x miss dari on9
n hanya 2,3 kali una keluar dari pintu 
rumah 
sepanjang 2 bulan ini




una minum milo tanpa gula
bagi una milo yang pahit2 manis tu la yg paling
sedap
dah 2,3 tahun gakla tabiat una macam ni
















Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...