July 20, 2010

tag award ekeke..thnx ash

nilah bentuk award yang ash bagi kat una
thnx sygs..<3



                                                yang bawah ni plak award yang una wat
                                              
               

inilah rupenyer award yg una wat
special untuk ash.. hahax
sebab ash dah tag una..
kalau x sampai sekrg una x thu cmner nk wat award..

3 website yang una selalu pegi nak edit blog?
una download jerp template ni encik google yang tolong
sila taip blog template nanti keluarlah..@_(
flashwidgetz
mylive signature
widget index

3 words to describe me?
talkative
kuat berangan
weird+ alient 


3 friends yg una tag?
hehe .. una tag sbb una rasa blog dia cantik
kemas.. n una suka..^_^
kalau dia xnak wat award ni pun xpe..
i just wanna tell u  all
blog siapa yg una betul2 suke


aiz
ayaa aly
pinQib




p/s: friendship never end..<3 blog soooooooooo much..



Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...