July 17, 2010

istimewa untuk awk


hehe.. macam pelik entry aku kali ini
hehe..=P
sebenarnya camni..
esok mungkin bf  ku nak tgok blog ku ini.
ini kejutan buat dia
sayang...
thnx sebab selama ni terima na seadanya..
na tak cantik macam org lain
na terharu..
abg masih  boleh  senyum pada na walau waktu tu abg tgah marah
na terharu abg masih pilih na
walaupun masih ader yang lebih baik
na terharu
walaupun abg x kaya tapi abg wat na bahagia












p/s: dari dulu sampai sekarang  na tetap milik abg
 untuk awk yg saya syg..(hafifi hafiz)


Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...