July 19, 2010

siapa orang misteri itu?

pernh x korg mimpi kn seseorg yg korg xpernh kenal
n tbe2 korg terjumpa dia kat dunia nyata?
cerita ni dh lme dh tapi sebb xder idea nk tulis entry
aku nk cter pnglamn  aku
mse aku form 2 aku pernah mimpikan seorg lelaki
dia x berckap.. dia diam jer..
2 bulan berturut2 tu aku mimpikan dia..
nama dia pun aku xthu siapa..
tiap2 mlam aku mimpikn dia
aku nmpak apa rutin hidup dia..
oh dia suka main basketball walaupun x berapa tinggi
orangnya berkulit putih
sebab dia aku berjaya wat sebuah novel yg aku xpernh bgi siapa2 pun bce
aku xthu knpa sepnjng 2 bulan ilham tu dtg..
mcam tgn bergerak sendiri jerp..
selepas 2 bulan novel tu pun siap
dan aku tak mimpikan dia lagi..
aku rindu jugak nk mimpikan dia..
lme2 aku dpt terima hakikat aku xkn mimpikan lelaki misteri tu lagi..
masuk form4 aku pindh skolah tnik
n aku pun join perstuan silat kat skolh aku.
so,knelah beli baju silat kn?
mkcik ku kt pj ambik aku dia bawak aku pergi carik uniform silat
kt sekitar kl..
time tu aku tunggu luar kedai jerp,aku segan
hehehe aku gemuk t krg org kedai tu cm xcaya aku msuk silat an
so mase tu la aku tersermpak dgn seorg lelaki yg rupanya sebijik macm
org yg aku pernh mimpi tu!!!
 aku tengok jerp dia..terncengang2 aku.
dia pakai unifrom skolah..
nk thu skolah mne?
chong hwa high school
n aku cam terkena cas elektrik bila aku nmpk dia pakai rantai berbentuk T
korg paham2 la kn tu rantai ape?
aku ingt dia xperasan aku tgok dia.
dia pndng aku dia senyum.
pas2 kwn2 dia pakai bju cam bju bsketball ajak dia blah dri situ
sah dialah org yg aku mimpi tu
tapi kenapa aku mimpi dia?



p/s:cuma aku thu aku ader terdengar dia berbahasa siam..
            siapa dia? ape kaitan dia dengan aku? penuh tanda tanya..

Post a Comment