Skip to main content

ciri2 lelaki idaman(flirty entry)

haha.. entry ni suke2 n boring2 ku kt umah ni
hehe memandangkan aku suke berangan
so ader baiknyer aku luahkan jer ape yang aku angankan kat blog ni.
hehe..
ok2 semua org ader choice msing2
ader nk kurus ,tinggi,rendah..
aku tak.. taste aku pelik n ssah nak carik
aku rase xder kot.. hehe kalau ader pun 1 dlm 1000..

ciri2nya seperti dibawah

golongan lelaki metrosexual
oit.. jgn pk kotor..
metrosexual ni lelaki yang lebih kurg cm pndai bergaya
n pndai urus diri sendiri


playboy
aku nk wktu aku knal lelaki tu
lelaki tu mmng playboy
reason?lelaki playboy dah sah playboy kan?
n knyataanya.
bila seorang lelaki playboy betul2  jatuh cinta
dia akn 100 kali gnda lebih baik dri lelaki lain



kenal melalui pergaduhan
why?
cz aku xske org yg suke aku tbe2
hntr surat ke,bunga ke . 
aku akn cabut lari
cz aku sgt2 tkut..
disebalik sikap aku yg bnyk ckp ni.. aku pmalu..
aku lebih selesa mase knal tu
kitorg jadi kwn dulu
sbb aku nk knal siapa dia dulu



lebih pandai dari aku
cz aku mmng suke educated person...
haha at least klau aku ni x pndai
dia leyh ajar aku


hidup senang
jujur aku ckp mmng best klau dpt bf kaya
tpi aku x haraplah dia ank vvip
cukuplah senang @_@


pandai main alat music n menyanyi
sbb aku xpndai menyanyi
so aku harap dia leyh menyanyi


taste aku yg pelik hehe
aku xske lelaki  berkulit  putih sgt
mata sepet pun aku xske
hehe.. =)
tnggi dari aku
x kurus,x gemuk




lesung pipit
tapi aku xske lelaki jambu
harap maaf
hahaha
gmbaran kat atas lebih kurang macam
christian sugiono
hehe tapi dia bukn playboy ok?
dia dh pun khwin dgn titi kamal
dia ader blog jugak..
n dia 80% mcam ape yg aku ckp kt atas
jgn slh sngka
aku mmng carik ciri2 lelaki idaman tu
sebelum aku tgok sinetron alissa
kebetulan plak sama macam  dia




ni lah christian sugiono tu



ciri2 kat atas ni ciri2 yg aku impikan dari dulu,
n bf aku yg skrg ni cuma ader sikit jer kriteria yg aku nk..
aku terima dia seadanya..
sebab aku pun xsempurna untuk dapat sesuatu yg sempurna



13 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…