July 28, 2010

apa yang saya suka ^_^

mood blogging sejak 2 menjak ni nk luahkan pasal benda2 yg una nk n minat jer
xthu kenapa.. adakah una telah  berubah?
hehehe
ok2  sila lihat di bawah sygs..


(jam jenama guess rm 450+++)
una minat sangat benda mahal2
so una akn usaha untuk dapatkan



 
skinney jeans pink mula sukakannyer



rm90
ku minat bentuk dia cntik
^_^
ku nk sangat coz senang nak pakai
pergi college nanti




perhatian gambar kat atas bukan saya ok?
saya suka warna mcm ni
cantik
bagi yang bertudung korang boleyh mix n  match dress ni
pakai inner n then pakai lah tudung
jenis inggeris style
konfirm menyerlah.
ok sygs?


lebih kurang macam ni english style.
so dress ni bukan untuk orang yang x bertudung je ok?



cantik warna pink ni..
sebab tu lah aku gila nak baju ni


hehe.. cantik kan?
hehe.. wahai kasut i`m coming!!!


p/s:sebenarnya banyak yang una nak .. nanti2 la una cerita  lagi ok?
hehe jgn slh anggp
una mmng materealistik
tapi una nak beli pakai duit sendiri tau..
sengaja nak kongsi
sebab una memang tiap2 hari fikirkannyer..

Post a Comment