July 27, 2010

kegilaan saya(make up la syg)

semua orang ader minat begitu juga aku
hehe.. aku minat sesangat dengan  make up2
n bab2 mencantikkan diri(biasalah perempuan)
ok2 ta nak cakap banyak..
ni barangan make up dari m.a.c



gel eyeliner dari maybeline
ku memang minat sangat2 sebab senang nak pakai



lispstik clinique memang menyerlah kalau dipakai
puas hati.. n sesuai kalau nak snap picture.



make up palete ni jimat
harga dia pun rm 65 jer tak mahal
setahun pun  tahan
^_^
banyak choice
xder la setiap kali nak make up pening
jer nak pakai colour apa
semua ada



foundation m.a.c
foundation ni lembut jer pada muka..
n lagi 1 rata.
xpayah
nak pakai banyak2


olay total effect
memandangkan una dah 19 tahun
so una start berjinak2 pakai
olay ni bagusnya sebab bila kita pakai puas hati
tak kisah la mahal pun
yang penting sedap di muka






ni lipstik revlon
una tahu pasal lipstik ni dari page sorang kawan
una tengok dia pakai lipstik ni cantik
so una nak cuba
kebetulan kulit kitorang lebih kurang jer
dia surh una try
memang best pakai ni








blusher m.a.c
una pakai waarna pic.
makcik una cakap kulit una xleyh pakai warna merah
t nampak cam badut
sebab kulit una putih(putihla sgt)
una kene pakai warna pic





Post a Comment