Skip to main content

u should no how much i hate u

http://www.emocutez.com
okay harini una nk buat curahan hati
saya ade seorang musuh..
hehe..
kami masing2 saling membenci
tapi hipokrit kat depan buat baik
haha.. sebabnyer.. ?
sabarlah nk cerita lah ni


http://www.emocutez.com
dia yang mulakan ok?
mula2 kami berkawan
aku ok saje..
i though everything gonna be okay bila aku
dah start berkawan dgn dia
cz sebelum kami kawan ni..
kami mmng musuh bukan setakat ketat
sendat plus+++ suatu ketika dulu
dia kutuk aku.. aku hit dia balik
ibarat berbalas komen di entry
hahahttp://www.emocutez.com

betapa akrabnyanya permusuhan kami buat kn aku bosan
so aku minx maaf then kitorg jadi kwan..http://www.emocutez.com
mula2 dh jadi kwn kan..
so aku pun cm biasa la
kwn  je la sebb sbnrnya aku x pernh ader kwn rapat
haha.. tnpa aku sedar musuh ku ini kwn rapatku
haha..

ingtkn dh jadi kwn kejadian hit me back tu xder
pergh dia jadi stalker aku plak dh..http://www.emocutez.com
aku bru dpat thu
patutlah ader jer org cari pasal ngn aku
kat myspace
so terpksa la aku hide semua album gmbar di myspace..


sekarang ni..
aku dh fed up dh
haha..
sikit2 nk berlagak ngn akuhttp://www.emocutez.com
so aku pun hit la dia balik
mmng best !!!
xterkira bila dpat wat dia jeles!!!
tapi benda yg aku wat dia jeles tu betul lah aku ade
bukan rekayasa
ngeh2 kluar bahasa indonesia aku

http://www.emocutez.com
macam budak2 pun ade aku rase
''kau ade? aku ader....
teringat zamn kecik2 dulu
tapi peduli ape aku..
hehe.. sape suruh dia berlagak?


http://www.emocutez.com
mentang2 aku ni chubby
sje2 nk perli aku
weyh..***** kau tunggu eah
t aku dah kurus
xder kau dapat kutuk2 aku lagi dah
kata ku penuh semangat



http://www.emocutez.com
ku andaikan kitorg berdua
bakal hit antara satu sama lain nanti
ibarat iklan keropok moni tu



tunggu yer syang..
4 bulan jer lagi aku buktikan
for me u are nothing!!!
LOSER!!!!
















http://www.emocutez.com
11 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…