July 28, 2010

u should no how much i hate u

http://www.emocutez.com
okay harini una nk buat curahan hati
saya ade seorang musuh..
hehe..
kami masing2 saling membenci
tapi hipokrit kat depan buat baik
haha.. sebabnyer.. ?
sabarlah nk cerita lah ni


http://www.emocutez.com
dia yang mulakan ok?
mula2 kami berkawan
aku ok saje..
i though everything gonna be okay bila aku
dah start berkawan dgn dia
cz sebelum kami kawan ni..
kami mmng musuh bukan setakat ketat
sendat plus+++ suatu ketika dulu
dia kutuk aku.. aku hit dia balik
ibarat berbalas komen di entry
hahahttp://www.emocutez.com

betapa akrabnyanya permusuhan kami buat kn aku bosan
so aku minx maaf then kitorg jadi kwan..http://www.emocutez.com
mula2 dh jadi kwn kan..
so aku pun cm biasa la
kwn  je la sebb sbnrnya aku x pernh ader kwn rapat
haha.. tnpa aku sedar musuh ku ini kwn rapatku
haha..

ingtkn dh jadi kwn kejadian hit me back tu xder
pergh dia jadi stalker aku plak dh..http://www.emocutez.com
aku bru dpat thu
patutlah ader jer org cari pasal ngn aku
kat myspace
so terpksa la aku hide semua album gmbar di myspace..


sekarang ni..
aku dh fed up dh
haha..
sikit2 nk berlagak ngn akuhttp://www.emocutez.com
so aku pun hit la dia balik
mmng best !!!
xterkira bila dpat wat dia jeles!!!
tapi benda yg aku wat dia jeles tu betul lah aku ade
bukan rekayasa
ngeh2 kluar bahasa indonesia aku

http://www.emocutez.com
macam budak2 pun ade aku rase
''kau ade? aku ader....
teringat zamn kecik2 dulu
tapi peduli ape aku..
hehe.. sape suruh dia berlagak?


http://www.emocutez.com
mentang2 aku ni chubby
sje2 nk perli aku
weyh..***** kau tunggu eah
t aku dah kurus
xder kau dapat kutuk2 aku lagi dah
kata ku penuh semangat



http://www.emocutez.com
ku andaikan kitorg berdua
bakal hit antara satu sama lain nanti
ibarat iklan keropok moni tu



tunggu yer syang..
4 bulan jer lagi aku buktikan
for me u are nothing!!!
LOSER!!!!
















http://www.emocutez.com
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...