Skip to main content

My Bawal Project Review





sabtu lepas seperti mana aku bagitahu di entry lepas aku ada urusan di shah alam iaitu di sacc sebelah setia city mall. pada sabtu dan ahad ada booth booth di buka disana, macam macam ada jual antaranya makanan, pakaian, aksesori, tudung pelbagai jenama,t shirt lelaki even tempat memanah pun ada. aku melewati satu booth iaitu booth tudung , setelah di ajak oleh dia aku berenti la kat situ. terbalik kan? patutnya perempuan yang berhenti, ni dia yang berhenti. dia nak sangat tengok aku pakai bawal macam mia ahmad tu.orang nak belanja, kita ambik jelah! :D. bawal satin jenis kain berkilat tu.ini bawal tersebut , kualiti memang tip top tak tipu. aku tak ada nak puji  saja saja ya. kalau tak elok aku tak review. lagipun aku bukan blogger famous , entry ini BUKAN entry berbayar. jadi jangan risau :D


warna puprle tu material dia cotton crepe, warna dia cantik aku suka, and gold ni bawal satin lebar gila sesuai untuk menutup dada anda  saudari sekalian.


ni cara nak contact my bawal project. support bussines sesama kita .
sama sama maju sama sama berjaya gittew

ni test pakai je, sorry aku memang spesis serabai sikit. terimalah beta dengan hati yang terbuka
hahahah.salah satu sebab aku tak suka pakai bawal ialah sebab pipi tak boleh sorok,
but anyway i love both colour sebab dua dua warna nampak macam cantik di mata aku.


sekian itu sahaja entry review kali ini.


P/s:nak  download movie tak lepas lepas ni! :D 



Comments

Popular posts from this blog

Music and me : kenali siapa insomniacks

hello happy cracky people!  sebelum aku nak introduce korang kepada ahli group insomniacks ni , apa kata korang bukak video dekat atas ni dulu. 

okay dah  dengar cover diorang?  i know what you guys think.cool gila kan? susah nak jumpa orang boleh cover lagu blink182 ni dengan jayanya dan sesedap ini. and kalau korang perasan diorang ada tambah lirik sendiri dekat belakang.


aku dapat tahu pasal diorang ni start diorang buat cover dengan johanis sani. siapa tak kenal jo?angkat tangan? okaylah  siapa yang layan vine dekat sini dan familiar dengan viner acidgaf?
yelah acidgaf tu jo lah.

semua orang tahu jo ni suara dia sedap. come on... walaupun dia ni ramai haters sebab keseksian dia tapi please put aside those negativity. as a music lover, i appreciate her talent and selalu la jugak aku pergi layan cover dia dekat youtube. so start dari situ aku discover this group.



insomniacks dianggotai oleh
syed amir iqbal,danial,iskandar dan gavin

Tutorial Edit Video Guna Imovie

hai.
zaman instagram kini dah lebih advanced. Bila mana kita tengok ramai insta famous yang upload video mempunyai background music yang memikat hati. Rata rata golongan hipster sekarang mempunyai smartphone dan smartphone pilihan mereka samaada Samsung atau iphone.Kalau Guna Samsung mungkin tak ada  masalah nak edit video ada music tapi bagaimana jika menggunakan iphone?


semua orang tahu tahap kedekut iphone ni macam mana kan? Nak music free boleh je download. tapi tak boleh guna buat ringtone dengan mudah. Kalau pakai software iMovie nak edit video dan ada background music  Lagu kena beli kan?  kalau taknak beli  kena buat banyak kerja sikit. Step nak dapat music free for iphone yang boleh guna untuk segala apps ada disini. Click for tutorial.


Baca tutorial tu kemudian datang baca sini semula okay?

dah baca ? okay cool.

cara nak edit video ni mudah je. Mula mula..

1)  download  iMovie dan Squaready for video di apple store.




2) Masukkan video /photo yang nak diedit di iMovie



3)Kalau video k…

HANNAN MEDISPA HONEST REVIEW & GET WELL SOON MOM

hi everyone! today i'm gonna do a quick review on hannan medispa treatment. 100% genuine and this is not a sponsored post because i am not that famous, i don't really have a reader which makes my entry is just an honest review.
where is it located?  dekat twosquare pj state but in the map they stated that it is at damansara. but it is actually located  at two square.
so this is bella on her 3rd treatemnt. my cousin got a severe acne problem and pigmentation. and she is PANTANG JUMPA  kinda person. she cannot eat seafood and belacan. hopefully she gonna stop eating that for a while. since this treatment cost her a lot of money already.
so this is how the front desk of hannanmedispa looks like.

and this is the logo . looks good!


okay this is inside the treatment room. i really like every inch of this place. the decoration is very clean and air feel fresh as well. the staff were also very friendly and well trained.
bella took the 6 session of treatment which comes with a package. based on doc…