October 20, 2010

anni dan make up gambar anda~

hari ni bukan anni
tapi harini sudah genap 2 tahun 4 bulan kami bersama
doa2kan kami ye?
n btw una  nak kongsi something
gak harini
sebagai hadiah  kepada semua pembaca
yang tak baca tak dapatlah..;))
pernah terfikir tak nak make up kan pic sendiri?
 kalau kat Picnic KENE BAYAR KAN?
NI ade 1 tempat.. tak payah bayar
 ni free of charge
apa istimewanya tempat ni?
uakan dapat make up ur face macam betul2 make up
n tak nampak fake pun
itu semua bergantng kepada kualiti gambar
setakat ini una editkan pic kawan2 una je
una punya pic tak leh masuk sebab bigger sangat
sangat2 rugi oo muka orang leh edit
muka sendiri tak dapat.
 oh lupa nak bagitahu kena sign up dulu baru dapat edit
apa? leceh amboi sign up facebook boleh .. nak edit pic tak boleh
huhu ape2 la readers una dah lambat ni
nak mandi2 jap..
then gi college
bye2 kawan2ku sygs





Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...