October 16, 2010

sila jangan ketawa bila lihat saya.....

una ni lawak ke?
 sila cakap dengan jujur
una tak faham
 since i was in form 4 rasenye
abang  angkat una..
una cakap sikit dia ketawa.
cakap banyak lagilah...
kadang2 belum lagi una wat ape2 dia boleh ketawa
lawak ke una ni?
start orang wat camtu
una standby 1 cermin kecik
asal dorang gelak je
 cepat2 una cermin muka sendiri
eh..rasenye xde ape benda pun kat muka aku ni
aku rase aku xpulak letak sticker
''sila ketawa bila lihat muka saya''
ok perkara ini bukan terjadi sekali sekala yer kawan2
banyak kali
n kat kolej ni pun same
classmate una selalu ketawa tengok una
una rasa benda tu x lawak pun
una just bercakap dengan pen ..
 adekah itu lawak?
una cakap camni ``pen .. janganlah abis dakwat.. xsukelah macamni!!''
then dengan lecturer n kawan2 semua gelak
 haaaa.. gelak la korang..
n yang buat diorang gelak lagi bila
una cakap kat lecturer yang una x faham ape dia ajar
una cakap puan boleh tak ajar saya sekali lagi''saya tak fahamlah''
(sebenarnya waktu tu puan dah ajar una buat kali kesepuluh)
n then lecturer tu tarik nafas panjang  n una just cakap'' terima kasih puan ajar saya yang lembap ni''
ok ok .. una tahulah una ni lemb.. an?
n yang paling kuat ketawakan una ialah bf una sendiri
n una rase nak sepak dia lepas tu
terima kasih sebab gelakkan saya  =  _______=''
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...