October 24, 2010

saya blogger baru(blogging for fun)










hye peeps
thnx to abg ben ashaari
cz organize benda2 macam ni
una ni blogger baru
baru berapa bulan
tak terkejut sangatlah kalau follower tak ramai
sebab blog una tak macam blog orang lain
ade banyak information
blog una macam diary
am not been here for traffic or followers yang ramai
cz this is macam diary on9
cz una nak kawan
truly friends
yang boleyh share my tears
yg conteng2kan hari una(erk betul ke ayat tue?)
hehe =-=''
kepada followers una
u make my day
blogging is for fun
mesti u guys cakap  una cam hipokrit
kalau xnk traffic kenapa letak nuff kan?
una saje2 letak sebab una nak poll tu
n dengan ini una nak cakap
if una ade follow u all
x semestinya u all kene follow balik
be honest
 kalau xsuke xpayah follow
sebab una pun jenis macam tu..
hak9
and and and
kalau korang nak share ape2 luahan perasaan kat sini
una tak kisah
cz that's the reason why i create this blog
una nak lepaskan perasaan hati di blog
and  and and
una ade fb

thanx again to abg ben for this chance
so kepada bloggers baru yang nak ramai kawan
u have my words right?





Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...