October 12, 2010

desperate sgt ouh budak ni!

tadi bukak fb baru
im chat
sudah..
 first budak mintak nak jadik adik angkat
ok.. nk jage hati.. sibling kat fb xpe la
then sembang2
datang 1 lagi im
cakap je la sebagai kawan sahaja
then 2,2 minta no phone.
n bila cakap x boleyh
 yg mintak jadi adik tu cool je
 tapi lepas tu off
n yang lagi 1 tu.. siap2 physco lagi ar bagai an
cakap bf  una konfirm layan girl  lain
amboi.. jahatnye mulut
 dia dah berubah ok?
 n semua ni tentang kehendak hati.
 kalau una sudah cakap nak setia .
 that`s means.. una takkan bagi no phone pada orang yang una tak yakin
 sorry ok..
kan banyak agi perempuan lain
 nak jugak kacau una apehal?
 then bila dia dah start phsyco
una pun sabar mula2..
 lama2 makin melampau
 dia cakap abis tu bf x marah lak main fb?
prinsip ape ntah? lawak ar dia cakap camtu
pergh dalam hati dah mencarut
 dengan tak hipokrit nye una sound
 una cakap..
 i warn u..awak knal saya siapa
n awak jangan cuba2 nak carik pasal
 kalau rase2 xnak melihat dunia agi try ar.
 pastu dia start cuak.
 ok.. admit that..
 una memang panas hati dengan orang macam ni
n sorry una bukan dilahirkan di kutub utara that's why darah panas
kawan una selalu cakap una ni seseorang yang x boleh dijangka
 sebab dari luar lembut je nampak..
''jangan buat una marah ok ?''
n bloggers ni jugak yang best sebab
 rase2 nye kat blog ni xde lagi main pakse2 bagi no phone
sebab tu i love bog so much.



Post a Comment