Skip to main content

desperate sgt ouh budak ni!

tadi bukak fb baru
im chat
sudah..
 first budak mintak nak jadik adik angkat
ok.. nk jage hati.. sibling kat fb xpe la
then sembang2
datang 1 lagi im
cakap je la sebagai kawan sahaja
then 2,2 minta no phone.
n bila cakap x boleyh
 yg mintak jadi adik tu cool je
 tapi lepas tu off
n yang lagi 1 tu.. siap2 physco lagi ar bagai an
cakap bf  una konfirm layan girl  lain
amboi.. jahatnye mulut
 dia dah berubah ok?
 n semua ni tentang kehendak hati.
 kalau una sudah cakap nak setia .
 that`s means.. una takkan bagi no phone pada orang yang una tak yakin
 sorry ok..
kan banyak agi perempuan lain
 nak jugak kacau una apehal?
 then bila dia dah start phsyco
una pun sabar mula2..
 lama2 makin melampau
 dia cakap abis tu bf x marah lak main fb?
prinsip ape ntah? lawak ar dia cakap camtu
pergh dalam hati dah mencarut
 dengan tak hipokrit nye una sound
 una cakap..
 i warn u..awak knal saya siapa
n awak jangan cuba2 nak carik pasal
 kalau rase2 xnak melihat dunia agi try ar.
 pastu dia start cuak.
 ok.. admit that..
 una memang panas hati dengan orang macam ni
n sorry una bukan dilahirkan di kutub utara that's why darah panas
kawan una selalu cakap una ni seseorang yang x boleh dijangka
 sebab dari luar lembut je nampak..
''jangan buat una marah ok ?''
n bloggers ni jugak yang best sebab
 rase2 nye kat blog ni xde lagi main pakse2 bagi no phone
sebab tu i love bog so much.



10 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…