October 31, 2010

ukur-ukurlah.)(bengang+berharap)

ok as u guys knew
una sekarang kat melaka
buat ukur pemancangan
agak2 mencabar kesabaran jiwa bila disini yer kawan2
semalam kami start buat pemancangan dalam pukul 2 macam tu
setelah di berikan kawasan
ok.. mula2 jalan kaki macam biasa..
tengok tempat
bapak sempit..
(dalam hati dah menyumpah2)
then bila dah cool sikit gi la nak tarik tape tu..
tiba2.. penyelaras cakap..
ok yea.. kita ade tempat ukur lagi best.. ok simpan tape ..
 jom3
eh... what the #%$^$%&
nasib baik naik van
first2 sampai kat kawasan baru tu rasa happy balik
 bila nampak kedai runcit
sebabnya fikir2 dalam hati
lepas ni bolehla beli air kalau haus
masa tu pulak cuaca memang baek punye
una pegang prisma
n kawan2 lain dah set alat
then start pancang
memang mula2 susah
then bila dah tinggal separuh
gila punya happy tak payah cakap
kami jangka siap cepat
hati dah yes yes yes dah
tiba-tiba jauh diatas sana kami terlihat satu geng gelap2
ok2 bajet mendung seketika
tiba2 angin kuat yang jeles akan kami telah bertiup sekencang-kencang nya
tak ada pilihan  lain ..cabut alat yang telah kami set dengan susah payah
mana boleh tak cabut
kalau alat tu rosak memang rase nak terjun bangunan je
harga alat tu sama macam pinjaman ptptn kami
rm24000
ok bengang ok bengang
dengan segala hormatnya kami kena ulang balik kerja semalam..
macam bodo kan?
seyes bengang ade
ade 6 task lagi weyh jangan buat gile
terima kasih wahai hujan kerana turun
tapi boleh tak jangan turun dulu?
T-T

Post a Comment