October 19, 2010

sikacak yang tak tahan pedas..;P

wah 2 hari x bukak blog
 ade rindu  saya tak?(sila bagi respon saya tengah mengada ni)
okok sebenarnya kali ini una nak cerita hal semalam
una diekori
una tak takut
sebab ''mamat tu cute''
hak9
masa tu una tengah nak makan
ok tengah makan2 tu ade seorang lelaki berpakaian kot hitam
(smart ok?)
smart sangat..
masa tu una just buat tak reti jer sebab una tengah makan ngan bf una kan
karang touching lak dia
haha (una main2 je kawan2 una tak JATUH CINTA PUN dengan lelaki tu)
suka tengok je.. ITU SAHAJA
una makan kuew teow
lelaki tu pun makan kuew teow
n nak dijadikan cerita
tukang hantar tu tersilap bagi
kuew teow una.. una mintak kuew teow tu pedas2
thats means banyak cili padi
haha kelakar je bila una tengok dia menahan pedas.
merah padam muka dia
mata dia sepet,then dia tanya encik
kuew teow kat sini memang pedas ke ?
waiter tu cakap
bukan awak yang mintak extra pedas ke tadi?
una pun cakap ar kat waiter tu sebenarnya dia tertukar hantar
tapi nak wat camne dah makan kan?
terpaksa la makan
lepas je makan una ajak bf gi mall  nak kuar duit
n bf una tunggu kat luar
then una masuk dalam mall pergi amik duit kat mesin atm tu
terjumpa mamat tu
dalam hati cakap
''aik cepatnya dia makan''
dia pandang una dia senyum   cakap
''awak,lain kali jangan order extra pedas  saya tak tahan pedas''
una  just cakap sambil tahan gelak
' jangan risau..'kita tak kan jumpa lagi ,so saya boleyh order makanan pedas2''
pastu dia cakap
awak yakin ke kita tak jumpa lagi?
dia senyum pastu blah dari situ.
una agak blur2 la time tu,''kenapa dia harap terjumpa lagi n tetukar makanan lagi ke?
no way.. i love spicy food
jangan pisahkan aku dari kepedasan..;P
eh ...lupe tadi dia pegi mesin atm dia tak kuar duit pun
 dia taknak cash out ke?
haha rasanya dia cover malu kot sebab tak tahan pedas.






Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...