Skip to main content

pesta pantai;) menari2

tadikan kawan una ajak una main satu permainan
teka bilangan anak
guna rantai emas
kalau membulat pusingannya
anak perempuan
kalau memanjang
anak lelaki
una dapat anak lelaki 2 anak perempuan 3
wah!!! banyaknya
hehe tapi kan cuma game seronok2 je
huhu kalau una cerita kat bf una ni
tersenyum lebar dia
(miang kaw una)
haha
btw 30 oktober ni pesta pantai kat kolej una
yerla sebab kolej una dekat dengan pantai
kalau dekat dengan sungai jadilah pesta sungai
wa ruginya tak dapat join!!!
sebabnya 29 oktober budak2 kejuruteraan awam (dda) sudah bertolak ke melaka
untuk pergi kem ukur
 rugi rugi rugi
 adui..
sebab ader game best haritu
mesti ade game cam budak2 tadika dulu2
(miss my kindergarten memory)
so kalau der game cam musical chair  ke nak maen.;(
haritu ladies night kat kolej pun tak pegi
promp night pun tak pergi
ikip idol pun tak join
haaaaaaa.. ikip idol tu ape?
ikip tu nama kolej una
ikip idol tu macam malaysian idol jugak
malam ni la acara menyanyi tu berjalan
dengar kata hadiah dia berupa wang tunai
hai.. kalau kolej una buat event
hadiah dia memang gempak
dengar citer kawan una yang gila2 tu nak masuk
kawan yang mana?
huhu..
aku harap korang menang la eah?
haha pastu belanja aku au
 sorry tak dapat support korang malam ni
aku der test esok
semua ini hanya di malay.. sia!
hanya di?
malay.. sia
haaaaaaa(tetiba kau berjiwa patriotik) erkkkk.=-=''
8 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…