October 21, 2010

pesta pantai;) menari2

tadikan kawan una ajak una main satu permainan
teka bilangan anak
guna rantai emas
kalau membulat pusingannya
anak perempuan
kalau memanjang
anak lelaki
una dapat anak lelaki 2 anak perempuan 3
wah!!! banyaknya
hehe tapi kan cuma game seronok2 je
huhu kalau una cerita kat bf una ni
tersenyum lebar dia
(miang kaw una)
haha
btw 30 oktober ni pesta pantai kat kolej una
yerla sebab kolej una dekat dengan pantai
kalau dekat dengan sungai jadilah pesta sungai
wa ruginya tak dapat join!!!
sebabnya 29 oktober budak2 kejuruteraan awam (dda) sudah bertolak ke melaka
untuk pergi kem ukur
 rugi rugi rugi
 adui..
sebab ader game best haritu
mesti ade game cam budak2 tadika dulu2
(miss my kindergarten memory)
so kalau der game cam musical chair  ke nak maen.;(
haritu ladies night kat kolej pun tak pegi
promp night pun tak pergi
ikip idol pun tak join
haaaaaaa.. ikip idol tu ape?
ikip tu nama kolej una
ikip idol tu macam malaysian idol jugak
malam ni la acara menyanyi tu berjalan
dengar kata hadiah dia berupa wang tunai
hai.. kalau kolej una buat event
hadiah dia memang gempak
dengar citer kawan una yang gila2 tu nak masuk
kawan yang mana?
huhu..
aku harap korang menang la eah?
haha pastu belanja aku au
 sorry tak dapat support korang malam ni
aku der test esok
semua ini hanya di malay.. sia!
hanya di?
malay.. sia
haaaaaaa(tetiba kau berjiwa patriotik) erkkkk.=-=''
Post a Comment