October 11, 2010

cinta dulu dan sekarang


na minta maaf
selama ni na selalu cakap na maafkan abang
dan na kata na takkan ungkit lagi
mungkin na dah maafkan abang
tapi na tak pernah lupakan
setiap hari


dulu kan na ni budak perempuan yang tak tahu apa2
tentang cinta
abang yang ajar na erti cinta
na tahu macam mana rasa sakitnya
na tahu macam mana rasa nak sayang orang
sepenuh hati
sumpah na bahagia waktu tu
 bahagia sangat walaupun na nampak depan mata na
abang mesra dengan orang lain


20.12.2008

abang tinggalkan na..
masa tu na cuma mampu menangis
na tahu abang mungkin dah bosan dengan
na x ada apa2

 na x pandai nak bergaya macam orang lain
na  mengaku masa tu susah sangat
abang cinta pertama na
abang tahu kan?
 sekali na jatuh cinta
na tetap cinta

na tetap tunggu abang
hari demi hari
na tetap mesej abang
sebab na yakin suatu hari nanti abang akan berubah

1 januari 2009
abang bagi na no gf baru abang
tuhan je tahu betapa sakitnya hati na haritu
tapi na sabar

 na ambil no gf abang
na mesej dia
atas niat nak berkawan
tapi sakit ..
sakit sangat
na tak tahu nak mengadu kat siapa

abang selalu mintak na topupkan abang
na tolong abang
walau na tahu abang takkan mesej na punya
na tahu
:')

na  gembira  tengok abang gembira
suatu hari .. masa na tengah menangis sorang diri
kawan na call
na angkat
bila dia dengar je na menangis
dia kata pada na
dia nak gembirakan hati na
na tak boleh  terima dia
walaupun na tahu
dah 2 tahun dia tunggu na

mencintai tak semestinya memiliki kan ?
na tetap cinta abang..

suatu hari na ikhlaskan  hati
na cakap dengan abang

fiz..
''na tahu sekarang ni na selalu selalu ganggu hidup fiz''
na janji na akan pergi
tapi janji dengan na..
 walau apapun
fiz mesti setia dengan dia
 jangan bagi dia rasa sakit tau
na tak nak dia rasa apa yang na rasa

lepastu abang terus call na
for the first time na dengar abang menangis
na keliru
kenapa?
 abang mintak na jangan pergi

tapi tekad na dah bulat waktu tu
walaupun na berat hati

dengan itu 8 februari 2009
 abang clash dengan dia
tapi na sakit
 sebab na tengok myspace couple abang dengan dia masih ada waktu tu
i'm crying
n crying

sejak  saat itulah na berubah
 na mintak maaf
 na tak boleh sayang abang macam dulu
tapi yang pasti na masih sayang abang
na pun tak pasti setakat mana
tapi sudah cukup kan kalau nak tak pernah duakan abang?



na mengaku sekarang abang semakin ok
semakin menghargai na
na tahu kadang2 abang rimas tengok na sensitif sangat
hargailah na
na x akan sensitif pada seseorang yang na tak cinta

n abang tahu kan sekarang na berkawan dengan ex couple abang?
bukan mudah
tapi sekurang2nya na mampu memaafkan











Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...