October 1, 2010

hati2 bila turun tangga

last week
una keluar dengan si dia
saja nak  release tension okay (apa yang kau tension una?)
 so kami rancang nak tengok movie sebab una ni memang kaki wayang..
so hari tu una nak tengok magika
 sebab roommate una cakap cerita tu ok
so.. tak fikir panjang una pon ajak bf pergi teruntum 
ada benda lawak yang jadi , nak cerita kang kata una syok sendiri tak cerita kang tak ada memori . ehh kelingla kau ni una.
 
mula2 kami ke megamall dulu
una saja nak "meng usha" nikon jalan-jalan kejap umpama anak datuk
bajet banyak la hengget dalam beg tu padahal..
 a)pokai tetapi comel
b)tak cash out  lagi
selepas itu terus pergi teruntum tempat kejadian di mana berlalu kemalangan ngeri yang tak berapa nak ngeri
 
 sampai kat tangga teruntum
ade sorang mamat ni tengah turun tangga
dia asyik pandang je una..
una pun malulah kan ingat muka terlebih make up
mesti dia kutuk-kutuk dalam hati  una pun malu sendiri
lalu una telah mengangkat kening double jerk
*cukup-cukup ayat novel kau una*
 
aku make up macam hantu ke?(cakap dalam hati)
then bila sampai ke 2 tangga terakhir
entah macam mane orang yang asyik tengok2 je una tadi tu tergolek jatuh
ok dia malu... diulangi dia malu.
then bangun dia cover2 terus blah
mase tu bf una ketawa kuat-kuat
una pun ketawa sama seperti pontianak comel lagi menggiurkan
una fikir dia tu tak jeles la, biasalah lelaki ni mana boleh tengok orang tengok-tengok girlfriend dia so una beranggapan una selamat dari bebelan dia tak tahan dengar hoiii
lepas dia ketawa dia cakap
 lepas ni jalan belakanglah yer biar ***** jalan depan
what the....
*&#@$&%
una jalan belakang?
ikutkan jela .
 pastu bila dia dah reda kemarahannya konon
 una dapat jalan depan balik.
inilah dia masalahnya kesalahan orang lain, orang lain yang kena

p/s: bertanggungjawablah dengan kesalahan anda, kita mampu mengubahnya.


Post a Comment